Qui sóc

En castellano

MIREIA MOLLÀ HERRERA

imagenCurriculumSóc Mireia Mollà Herrera. Vaig nàixer el 14 de juliol de 1982 a Elx. Els primers anys de la meua vida els vaig passar al col·legi públic El Palmeral, als quevan seguir els estudis de Secundària i Batxillerat en les aules de l’IES Cayetano Sempere i l’IES Carrús.

Amb el canvi de mil·lenni, vaig començar els estudis de Ciències Matemàtiques a la Universitatd’Alacant i després vaig decidir estudiar l’especialitat que m’oferia la Diplomatura d’Estadística en la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Durant estos anys vaig treballar en feines d’atenció al públic en fires i altres esdeveniments, principalment del sector editorial, i també vaig treballar com a administrativa en una empresa de missatgeria i altra de calçat. Més tard, vaig entrar a formar part del servei de Comptabilitat i Pressupostos de la UMH.

Al llarg d’este temps, la meua vida ha anat sempre lligada a l’activisme polític, ja que he entès la política com una eina amb la que transformar la societat i lluitar per allò en el que creia just. Este activisme polític va passar a ser després tasca política des de primera fila, després de ser escollida diputada de Compromís a Les Corts.

Sóc la portaveu del Grup Parlamentari Compromís en:

– Economia, Pressupostos i Hisenda

– Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat

– Comissió d’investigació sobre la intervenció de la CAM.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s